Räknar ner! Ser fram emot!

1. Limalägret! Nästa lördag, om exakt en vecka, drar ett helt gäng härliga ungdomar och en hel del ledare iväg på ett skidläger utanför Sälen. Där bor vi på en skola och så åker vi till bland annat Lindvallen och åker skidor på dagarna. :) Det är riktigt roligt att jag fått möjligheten att bli med som en av ledarna! :)

Innan Lima hoppas jag på att jag fått klart min au pair ansökan helt! Väntar in några referenser!

2. AUSTRALIEN! I juni - juli ska jag och Helena iväg till Australien en sväng! :) Kommer bli totally awesome! Hej en gång i livet äventyr! :) 

3. Sista terminen på skolan börjar i höst!! Sen är jag färdig förskollärare! GALET vad snabbt det går! Det jag ser fram emot i höst är fem veckors praktik och faktiskt, tro det eller ej, examensarbetet (lär säga en annan sak när jag väl sitter där med det...)
4. Au Pair förhoppningsvis! Var i världen och när och allt sånt där, det kommer så småningom. När jag själv vet mer!AAAAH GALET!! :)

Jag och Helena har pratat på att åka och hälsa på Jonas och Erica i Australien i sommar, för att passa på nu när man faktiskt känner folk som bor där på andra sidan jorden! :)

OCH NU HAR VI BOKAT!! :) Det är helt craazzzyyy!! :) Och jag är helt IIH! Kan inte beskriva det mer! Galet är vad det är! :)
Och vi kommer inte bara hälsa på Jonas och Erica, vi kommer även ha några dagar i Sydney då vi ska passa på att se så mycket vi bara kan där! :) HAPPINESS!

Ihhoooo va glad jag är! 

Weekend!

Även om jag inte är i skolan mer än några gånger i veckan så ska det bli galet härligt med helg nu! Jag har svårt att somna på kvällarna vilket gör att jag är så trött på dagarna, och jag hoppas på att kunna ändra på detta i helgen! 

Ikväll är det 20:20 möte, ska bli roligt! :) 
Imorn kommer mamma och Leo, får se vad som händer då, mat på stan och nåt annat roligt kanske? :) Melodifestivalen är det ju på kvällen och även om det inte är direkt så bra längre så är det med ett band som kommer från typ Torsby och Arvika så det kan ju bli roligt att kolla på! 
På söndag ska mamma och Leo vidare till Trollhättan för att hälsa på Leos dotter Jennie och hennes två söner. Jag får se om jag hakar på dit också, det vore roligt med tanke på att jag fortfarande inte träffat Jennie sen mamma och Leo blev tillsammans men det tråkiga är att ta tåget hem sen, på en söndag, själv. Men det är det kanske värt :) Får bolla med mamma och Leo imorn om hur jag ska göra.

Nu ska jag duscha (för det vill ni säääkert veta...) och sen finslipa mitt så gott som färdiga arbete! 

Ciao