En månad i USA! <3

Idag är det en månad sen jag lämnade Sverige för USA! Jag älskar USA och förutom saknaden av att enklare kunna prata med er vänner saknar jag inte Sverige.
Jag har funnit en plats där jag trivs helt galet bra, Kalifornien är den bästa platsen på jorden! <3

Jag firade en månads dagen här med att köpa ett par solglasögon. Båda mina par som jag hade med mej har gått sönder (billiga saker...) men ett par av dom ska jag försöka limma ihop igen ;) men jag bestämde mej iaf för att köpa ett par nya och att faktiskt kosta på mej ett par riktiga som har lite längre livslängd! (Förhoppningsvis!) :)
Jag inhandlade ett par Toms. Jag visste om att de gjorde skor men inte att de hade solglasögon också. Det som är bra med Toms är att när man köper nåt av dom, så ger de något till de som behöver det! Till exempel en ögonoperation till någon nånstans i världen. (Vilket hon sa att ett par glasögon gav) sjukt bra sak! :)

Nöjd blev jag också! De är lite annorlunda, de är inte svarta eller bruna som typ alla solglasögon är. De är typ i en beige färg! :) I love them!

Oscarsgalan!!

Tjipp! Förlåt att jag är så seg med att uppdatera här mellan varven!

Haft fullt upp hela veckan, vilket har varit väldigt roligt! Så helgen nu har varit ganska lugn. Igår träffade jag Toni, som skulle varit min LCC här egentligen men som slutade jobba på Cultural Care innan jag åkte. Det var dock väldigt roligt att träffa henne, hon är hur trevlig som helst!
Idag har jag hängt med la familia. Parken på fm en kortis och sen på em åkte vi ut till ett shoppingmall (kan man kalla det) för att lämna tillbaka lite saker. Jag och lilla J åt yoghurtglass, MUMS! :)

Nu ligger jag i min säng och kollar lite på Oscarsgalan. UTAN att det är mitt i natten (som det är för er som kollar i Sverige). Hade vart coolt att vara inne i LA idag och kollat på lite kändisar ;)
Adele sjunger just nu, vilken röst! :)

Till veckan är R bortrest måndag till torsdag, så det blir några spännande dagar här hemma. Speciellt nattetid, då baby M har en tendens att vakna ett x antal gånger om nätterna. Får se hur de tänker sig att jag ska jobba. :) Ska ha möte snart.

Imorn har jag varit i USA i en månad! Lite mer än 3 veckor här hos familjen. Det är helt sjukt vad fort det går. Vill att det ska sakta ner lite ;) I Sverige ville jag att det skulle skynda på lite.

Well, that´s all for now!
Ciao

<3 <3 <3 <3

I LOVE THIS FAMILY! Like crazy! :)

Idag hade vi ett feedback möte, som vi har varje måndag för att jag ska kunna få mitt schema. Dom hade inget de ville ändra på och det enda jag hade att säga var att de är underbara! :)

Så det känns kanon!! Eller kanoners makaroners som min fina vän Simone skulle säga! :) Simone, om du läser detta (jag vet att min blogg krånglar med kommentarer för tillfället...) Men om du läser detta, kan du snääääälla säga det någon gång (eller fler) under vårat nästa Skypesamtal? :) Det är så underbart bra!

Och som jag förstod det skulle det skaffas en bil imorn eller på onsdag, vilket är awesome! :) Sen ska jag ut och köra i helgen så jag blir varm i kläderna när det gäller den amerikanske körstilen. ;)

I love this place, I love this people and I feel like home! Jag vill bo såhär (okej inte inneboende hos nån) men i sånt här klimat jämt. Min rygg mår bättre, mina leder knakar inte lika mycket och mina naglar och fingrar är friskare (naglarna går inte av lika lätt och nagelbanden spricker inte!) :) Det är sååååhäääär jag är menad att bo, jag är bara född på fel ställe, i fel land...

Jag vill kunna åka och hälsa på vintern när jag känner för det. Inte tvingas till vinter 5 månader om året... Missförstå mej inte, jag tycker om snö, det är fint, det är galet vackert ibland och det är roligt att leka i och åka skidor i. MEN, det är kylan som är det jag inte gillar... Jag tycker inte om när det är kallt ute. Jag tycker inte om att behöva dra på mej femtioelva lager kläder för att gå utanför dörren... Jag trivs såhär.

Så please, visa mej en väg att lösa detta tack! Jag vill ha det såhär. Jag vill att smärtan av ryggen ska vara lättare att handskas med. Jag vill inte ha knakande leder och fula naglar samt blödande (ja, faktiskt för det mesta) nagelband pga att de spricker... Så det är min önskan i livet, låt mej få bo där jag vill bo. Där jag trivs och där klimatet är härligt. Det ska väl inte vara så svårt väl? ;)

Jag har varit här i 2 veckor plus lite till och jag trivs som fisken i vattnet! I love it!