Hemma igen..

Lite sorg i hjärtat e de att va hemma igen, men ja åker ju o hälsar på Malin snart igen!
Åkte hem halv tio igår kväll. Hade turen att en snäll kille på bussen lånade mej lite pengar. Det kostade nämligen typ 50 spänn mer än va de stod på internet... Ja, sån tur kan man ha! =) Men iaf, va i karlstad strax efter elva så ja gick hem te mamma o sov där:P
Helgen då: Helt superbra! Vi har slappat, pratat massa, vart i kyrkan, på Gustavsvik (sjukt skoj!! fast fick så mkt vatten i näsan bara..! haha), vart hos Sara (vår handledare på SKA´UT) o sjungit singstar o ätit kakor, vart hemma hos Natalie (en SKA´UT kompis) o ätit grillade marsmallows (GOTT!!) o jag fick även hälsa lite på hennes minsta lillasyster (4 månader!! SKIIITSÖT!) innan de va dags för den lilla tösen att sova.

Idag har det vart skolan, hela dagen... Sen har ja sprungit, sprungit o sprungit för att hinna me bussar o tåg, hämta grejer, köpa saker, hämta paket (innehåll: skolböcker...) o lägga på brev.. Yiiha!! Nu äter jag, haha, knappt hunnit det idag.

Nu ska jag snart träffa Julia, och jag ska följa med henne ut till Ingesund, det var nåt skojsigt där ikväll! :) Ska bli sjukt skoj! (jag använder ordet sjukt väldigt ofta.. skumt..) Sen hem o läsa lite...
Nä, nu får ja nog lov att äta lite snabbare, annars får nog Julia spatt på mej för att ja e så seg! Men ja, jag har iaf sprungit som en idiot över hela karlstad o hela arvika så ja har minsann försökt va snabb;)

Ha de bra!

Örebro!

Japp, nu va de helg igen! O denna helgen e ja i Örebro! E ledig från skolan idag så jag passade på att åka hit redan igår kväll, hälsar på Malin! Det är jätteskönt att va här!

Idag har jag vart me på Malins skola, de dansade, lääänge. Kul att se på men aj vad ont man fick av att sitta på golvet hela tiden. Läste vidare i min bok till en uppgift i skolan, svårt som bara den, förstår ingenting.. Men det rer sig!
Ikväll är det Taket (tror jag det heter här), typ tonårsaktivitet i kyrkan! :) Det kommer nog bli kalaskul, de ska visst vara "så ska det låta" ikväll. Jag kommer att dö av skam när alla andra känner varandra o ja bara känner nåra få. Men det blir bra detta, ser fram emot det!

Nu har vi lite mellantid då vi gör absolut ingenting. Eller, ja, jag bloggar ju och Malin har somnat brevid mej, hihi. Man blir visst trött av att dansa hela dagarna.

Resten av helgen vet ja inte riktigt va som händer, Malin har koll :P Antar jag. Jag hakar på o njuter av tiden här i Örebro!
Hur e de hemma i "skogen"?
Ciao!

Tänk om..?

Funderingar är ofta bra att ha.
Men just idag vill jag bara bort dem ta.
Varför hit och varför dit?
Gör jag rätt eller blir allt bara skit?Idag har ja börjat plugga och jag hoppas innerligt att jag gjorde rätt som började nu i höst, fast jag inte helt o fullt egentligen ville börja studera igen just nu.
Jag tror det kommer bli bra, det tror jag.
Nästa år ska jag ta ett år för mej, ett år då jag gör nåt, ensam eller med någon annan. En sak som jag verkligen känner att jag vill, en sak som jag känner kan ge nåt till både mej och andra.
För att studera helt o hållet i 3 o ett halvt år, det vill jag inte. Men jag börjar nu, och tar detta året, så är ett år avklarat när jag börjar igen efter att ha gjort "mitt år"!