Tenta o ledighet

Nu var tentan över, för denna gång.. Jag lär få göra om det. Det kändes inte så bra. Hoppas det gick bättre än det kändes!

En positiv sak idag är att jag fick ledigt resten av dagen, läraren kunde inte ha oss. Det var ganska skönt! Trött som as, tenta är inte roligt på nåt vis!

Men nu ska jag ta tag i mitt liv o försöka fatta nästa uppgift.

Ha det gött!

Sjuuuukt

Detta är ur So You Think You Can Dance! Helt sjukt! Tycker inte en människa ska kunna göra så.

http://www.youtube.com/watch?v=RBhNsZPNlqA&feature=related

Kolla extra noga efter typ 40 sek. Men han är helt sjuk!

Hur gör man det där utan att välta över? Hur tar han sig upp igen? Fascinerande!!

Byee

Musik gör mig glad :)

Idag är jag hemma från skolan, förkyld, inge skoj.. Hostar, snorar och nyser. Ont i öronen har jag med.

Så jag är hemma, läser kurslitteratur och lyssnar på musik! Kan säga att denna dagen utan att ha musik vore sjukt tråkig..

Idag har jag och Nalle vart på stan och fixat present till Simone, som ska ha kalas på lördag! :) Så nu du Simone har du nåt att va nyfiken över ett tag! :) hehe, tror du kommer bli glad minsann!

Annars tar jag det mest lugnt, skriver lite, läser lite, spelar lite Uno på internet (hahaha) och snackar med folk på msn. Läsningen är ganska tråkig just nu, men jag kommer la förbi det mest tråkiga snart. Förhoppningsvis.

Jag är så nöjd! I söndags när jag kom hem från Göreborg (som för övrigt var en supertrevlig och rolig helg, mer om det sen!) så kom Malin och mamma på besök. Mamma tog med sig min icke fungerande stationära dator hem, för att försöka få igång den. Gött att slippa den, använder bara den bärbara ändå numera. Hoppas hon får igång den, för jag har grejer på den som jag gärna vill ha, typ musik och sånt. Hon får skicka in den annars, hoppas de inte tar bort all min musik då.. :/ Behöll min externa hårddisk iaf, den är den en del på :) Ja ja, det var inte därför jag var nöjd, jag är nöjd för jag och Malin möblerade om lite hos mig då, och nu känns lägenheten lite större! Härligt är det!

Okej, mer om Göteborg!
Fredag: Skolan, hem, lunch, åka med Elins mamma en bit för att möta Elins brorsa (som kom från Gbg med den bilen vi skulle ha), bytte bil, åkte. Kom fram, snackade lite, hade det bra, såg lite på idol, åt tacos. :)

Lördag: In till stan, hämtade ut biobiljetterna till kvällens New Moon (sjukt bra!!), shoppade lite (två linnen och ett par byxor för min del), åt sushi (mums) och åkte sen hem igen. Gjorde oss lite o ordning, duschade och fräschade till oss lite. Åt mat och åkte in på bion! :)
Hem igen, sminkade oss för att senare åka in till stan igen och gå ut. Det var skoj, fann ett bra ställe:) Där dansande vi hela natten, jag var död vid 2 tiden, vi var hemma vid halv 4. haha:)

Söndag: Gick upp, åt frukost/lunch (i form av tacopizza) och sen begav vi oss hemåt igen. Hemma vid 16 typ.

Underbar helg var det! :)

Nu ska jag läsa igen, hääj!