Vet ni vad?

Idag är det tisdag! Och vet ni vad det innebär? :) Att det är onsdag imorn! :)
Och det är inte vilken onsdag som helst, utan en onsdag jag sett fram emot i ungefär ett halvår! Onsdagen då jag och Elin ska på semester!
Det är inte vilken tisdag som helst heller idag, det är den tisdagen som kommer gå segast nånsin! ;P Hade vart en sak om man var ledig och kunde roa sig med massa saker här hemma. Men jag jobbar idag, och vet att jag kommer gå o kolla på klockan hela dagen.. Bara för att jag vet att jag ska åka imorn!

Igår var jag på hälsokompaniet för första gången på typ två månader eller nåt. Läger och jobb har liksom tagit upp tiden, och när jag väl vart ledig har jag velat göra saker med mina vänner. Anyway, igår tog jag mej dit. Jag tänkte värma upp lite på löpbandet. Jag brukar tröttna efter 5 min på det, men igår tänkte jag att jag iaf skulle kunna stå ut i 10 min! Efter typ 12 min insåg jag att jag faktiskt tyckte det var ganska skoj! Så satte nya mål hela tiden, typ ja-men-jag-klarar-20-min-målet och äsch-vi-tar-fem-min-till-målet. Sen tänkte jag tanken att jag kanske klarar att springa/köra powerwalk i 5 km. Jag klarade det! Det tog 38 min :) Tycker inte det var så illa tid för en som inte har världens bästa kondition.. Och som inte rört sig (mer än cykel till och från jobbet) under två månaders tid.
Så nu har jag ett nytt mål. Att klara 5 km på 30 min eller mindre :) men det får bli höstens projekt! Innan jul ska jag ha klarat det iaf, och om jag klarar det långt innan får jag kanske komma på ett nytt mål till :)
Vet inte var all energi kom från igår. Efter springturen på löpbandet så körde jag lite ben och massa armövningar :) Det känns i kroppen idag att jag körde hårt igår, men det är inte så illa träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha. Så det känns bra! Nu kan jag ta semester med gott samvete! (hade jag iofs gjort ändå;P)

Nu är det snart dags att dra iväg till jobbet för det sista 9 timmars passet innan semestern! Wonderful! Roa mej gärna med ett sms eller nåt:) Ibland kan jag ju faktiskt svara på dem!

Ikväll ska jag träffa mina brudar Helena och Emma :) Kommer bli ganska sent, men det är det värt! Kommer ändå inte kunna sova inatt känner jag på mej! Ska bli så kul att vara just vi tre på ett o samma ställe :) Prata skit, äta popcorn och ta kort (jag måste ha ett kort på alla oss innan de flyttar sin väg!) Varför är det jag som är äldst som aldrig tar mej nånstans? Jag som hela gymnasiet skulle härifrån, jag är den som är kvar ändå! :) Komiskt hur det kan bli egentligen. :) jag trivs iofs bra med att plugga i Karlstad så att jag inte kommit nånstans var väl att ljuga lite, men jag menade att jag inte flyttat nånstans och gjort nåt annat. Jag gick från skola, till lite jobb, till skola igen :) Och jag rörde mej inte ur fläcken. Eller jo, från lägenhet till en annan lägenhet och till ytterligare en annan lägenhet, men alla i samma stad :)

Nej nu måste jag sluta babbla på om allt och ingeting. Längtar tills ikväll! Längtar tills imorn!
Ciao

IIIIH!

Massa inlägg idag.. Men det kanske är bra för jag kommer nog inte skriva så mycket, om ens alls, när jag är på Kos.

Anyway, lägenheten är nystädad, mycket fint:) fortfarande saker överallt som jag måste plocka i, men det är sånt som ligger på byråer och bord o sånt.. Orkar inte med det just nu.
Har fortfarande disken som väntar, det är inte så mycket så det borde inte ta så lång tid. Bara det att jag inte orkat plocka in förra diskningens diskberg som står i diskstället, så jag måste göra det först, och det orkar jag inte heller just nu. Men, jag ska!!
Känner ändå att jag vart effektiv idag!

- Jag har träffat mamma och ätit lunch med henne, plus inhandlat viktiga saker till resan.
- Tvätten är klar, de kläder som skulle med till Grekland är torra och nedpackade.
- Jag är färdigpackad! Så gott som helt och hållet! Fattas necessären och mobilladdaren, alltså sånt jag inte kan lägga ner nu ändå :)
- Jag har städat klart!

Nu återstår bara att diska och att slappa :) Effektiv ledig dag:) Tycker faktiskt det har vart riktigt skoj att greja här hemma en dag, allt känns så mycket bättre när det är fint :) Eller ja, finare..

Nu är det snart kväll, vilket innebär att det snart är imorn. Då gör jag mitt sista arbetspass innan semestern! Tror morgondagen kommer vara seg just av den enkla anledningen att jag kommer gå på nålar hela dagen. Kommer bara vilja komma hem så jag får göra det jag ska på kvällen (ev. krama om mina goa vänner Emma och Helena, hoppas på det iaf!) och sova. När jag kommer hem från Kos så åker Emma dagen därpå till den skolan hon ska vara ledare på. Hon flyttar alltså och därför behöver jag träffa henne imorn helst!! Helena flyttar senare, det är jag tacksam för. Hade typ fått alldeles för mycket saknad på en och samma gång annars. Minns inte helt när hon drar iväg, men hinner nog krama henne fler ggr iaf :) Men vi vill liksom ses alla 3 på samma gång! Så bara att hoppas att det går imorn nu då! :)

Jag är så glad just nu, det är så skönt att ha det fint här hemma och att känna att jag kan slappa lite, att resten bara kan vänta en liten stund till. Det är inte bråttom. Jag hinner.

Jag hinner. Och snart är det semester.
Två veckor med slappande på stranden, solande, badande, pratande (om jag känner mej o Elin rätt), läsande av nåt annat än kurslitteratur. Två veckor med god mat, cykelturer, plankan (som jag o Elin gjort upp att vi ska göra varje dag, vi får väl se om det händer.. haha). Två veckor med solen, med nån god drink på nåt fint uteställe, med solkrämer som kletar, flip flops och med sand mellan tårna. Två veckor med att vara slapp hela dagen, göra sig fin (dvs slåss om spegeln) till kvällarnas middagar och utgångar. Två veckor då nån faktiskt städar åt mej, med hotellfrukost, med euro.
Två veckor med S E M E S T E R!

Kan jag annat än längta? Nä! Jag längtar så!
Ciao und bye!

Den lediga dagen!

Mamma kom runt halv 12, vi gick till tvättstugan och sen gick vi och åt mat :) Fick även solkräm av henne, det var bra, jag menar, sånt går åt när man lever med min hudtyp och ska till varmare platser där solen tar på direkten :) Lite kul när mamma skulle åka och man sa; "Ja, men vi hörs väl den 5e augusti då! Och ses nån gång ännu längre fram, typ efter den 15e augusti!" Mamma svarade med; "Ja, just det. En kram till!" hehe.
Annars är dagen lugn och stilla. Tvätten är redan klar, hänger bara på tork!

Ska ta tag i min älskade lägenhet nu och städa, städa, städa. Men musik på hög volym! :)

JAG ÅKER SNART! yiihaa!