Home, and away!

Tjolahopp!
Så, nu är man i Sverige igen. Kallt här på kvällarna ju.. Men jag vänjer mig väl. :)
Kom hem igår eftermiddag, var hemma i en halvtimme, sen drog jag o 4 till upp till tonårslägrets sista kväll! Så jag fick vara med på lite tonårsläger ändå, jättemysigt! :)
Kom hem sent inatt och har nu fått ta igen lite av sömnen jag missat. Vi hade djursafari på vägen hem. Det var rävar i massvis, en grävling, en älg, massa katter, en o annan groda mm som sprang/hoppade över vägen, eller som bara lunkade runt i diket. O ett rådjur med, som vi faktiskt fick tvärnita för. Kul det är med skog igen!! :) Även fast jag tycker att Barcelona är en storstad värd att se! De finns så sjukt mycket vackert!

Nu ska jag packa om, dags att åka till Hammarö och jobba i cirka två veckor nu, med Emma! Kommer bli kalajs detta!

Kram på er!

Shopping!

Idag har vi haft var shoppingdag! Sjukt skoj!! Jag kopte en bikiniunderdel, kopte overdelen haromdagen, o en troja, nojd med det!! :)
Vi har nu fatt tag i en massa snygga saker, Elin hittade med en bikini (eller en o en halv for hon kñpte tva olika underdelar), en klanning o en troja (tror de va allt:P) o Karin kopte en byxdress eller vad man ska kalla det. Det var liksom shorts o linne i ett kan man saga :) Skitsnygga grejer!

Nu ar det dags att duscha o vila lite! Gôtt!

Parc Güell!

Sa tror jag det stavas iaf! Skit samma annars. Der ar iaf en stor o vacker park har i Barcelona! :)
Det visade sig att affarerna inte va oppna idag sa vi akte dit istallet. Gick runt dar o kollade pa allt. Det var verkligen en fin park. Fikade lite dar, en varsin muffin och lite chips tillsammans med en massa skitsnack! Eller ja, skitsnack va de kanske inte, men sant dar harligt tjejsnack! :)
Tapas till lunch, gott som bara den!! O nu e vi hemma igen, ska ut o ata om ett tag igen. :)

Allt for nu!
Va hander hos dej?