Kärlek

Är bra! :)

Jag gillar dessa byxor typ massa massa! Tror jag ska köpa såna nån dag! Kanske när jag och Jessiscan ska kolla på bikini åt henne! :)
VILL HA! 

Ja, drömma kan man ju! Så får man se vad som händer sen :) Jessisa, ska vi shoppa snart?? ;)

Ja, det var väl egentligen det jag ville säga för nu, att kärlek är bra! Och att jag vill ha ett par såna finfina hängslebyxorshorts! 

ciao

Det blåser litegrann, men bara lite!

STORM! 

Härligt det! 
Jag har skrivit klart mitt arbete, min slutrapport och jag är så glad att den skiten är ur vägen. Antagligen kommer jag väl lägga till och ta bort mer saker på den, men för nu är jag klar iaf! :D
Ska iväg och jobba i eftermiddag, skoj skoj :)

Längtar efter s o m m a r e n, massor!

Inga stygn :D

Inga mer stygn på min mage, lycka! :)
Dock ett fult sår (som enligt sköterskan hade läkt fint, men jag tycker det är fult ändå, för det är ett sår på min mage som kommer bli ett ärr...) :( Men men, det får man väl lära sig leva med!

Jag jobbar på med den sista riktiga uppgiften i skolan (den sista som ska lämnas in, vad jag vet) och har inte så långt kvar på den nu. Ska sitta med den fram till tonår ikväll så hoppas jag på att nästan vara klar sen :)
Är helt slut i huvudet och har inte tagit igen nog mycket sömn sen jobbet mellan onsdag och torsdag. Men men, sova kan man ju göra en annan dag. För att kunna göra något roligt imorn så måste jag plugga nu. :)
Ciao