Det där med att vara en zombie!

INATT måste jag få sova, på riktigt. Jag är sååå trött. Har sovit relativt dåligt ett antal nätter nu och sen jobbar 10 h om dagen så är lite lätt trött. Imorn jobbar jag ett 12 timmars pass. Whoop whoop! :) sen typ 10,5 h på fredag innan det är helg. Inte för att helgen är så mycket helg denna gången dock - ska minsann sitta i skolbänken heeeeeela helgen! Hurra... Weekend class coming up! Hoppas på att få kurserna jag valde iaf! :) Och på lördag kväll ska jag med Lisa på Bruno Mars på Staples :) Ska bi skoj även om jag anser att biljetterna var liiiiite för dyra ;) Men vi firar att Lisa klarade den kaliforniska uppkörningen så det är det värt! När jag klarar min vill jag på Six Flags o åka karuseller! :) 
Sen lite jobb på söndag kväll efter kursen är slut! Då ska J och R på konsert! :) 

Nu ska jag försöka dra mej till duschen... Kommer somna av det varma vattnet! Ska nog se lite på tv sen innan det är sängdags! :D Slapp kväll - ja men visst! 


Förlåt Sverige!

Ja, jag vet! Jag är sämst på att uppdatera här för tillfället! Okej, nytt från senaste...ehm.. veckorna? Månaden? Ja ja, anyhow! 

San Fransisco var underbart bra! Bodde hos kompisar till mamma och snällare och mer gästvänliga människor kan man ju leta efter! Helt underbara! Skönt att kunna prata med några som inte har med Au Pair organisationen också, och berätta hur det är och främst hur OLIKA det är från Au Pair till Au Pair - när det kommer till hur väl man trivs och hur väl familjen tar hand om en och låter en känna sig som en del av deras familj. 

Såg mycket roligt i San Fran - det mesta turistiga som man "ska se!" och en del däremellan! Var även i San Jose och Santa Cruz - det sistnämnda väldigt fint och mysigt! Det förstnämnda lite mer typiskt stadsigt och "tråkigt" (fel ord men i brist på annat).
 
Annars jobbar jag mycket, trivs med det! Har sömnträning med baby M, vilket förra veckan innebar att lyssna på massa gråt... Det sög. Sömnträningen innebär att man ska låta honom pröva somna själv i sängen under en timmes tid... Långa minuter vill jag lova. Men bara man inte ger upp så går det! För idag sov han riktigt bra!! :) Hurra!

Denna veckan jobbar jag också mycket, R ska på en business trip. 

I helgen har jag en weekend class, börjar på lördag morgon och slutar vid 5pm på söndagen. Sen ska jag jobba kvällen när jag kommer hem för R och J ska på konsert! Lovely! :)
 
Ja, vad mer ska man säga... Livet knallar på! Vill inte att det ska gå så snabbt men vad gör man. Får leva en dag i taget! :) 

Baby M´s första födelsedag (samt min 24e) är på ingång, nästa 20e är det dags. Ojoj! 
 
Nej, det får vara nog för nu! Måste sova! :)

Tjipp!

San Fran coming up!! :D

På fredag bär det av till San Fransisco! :) Ska bli skönt att komma iväg på lite semester även om jag vet att jag kommer sakna barnen här så galet mycket! 
Ska bo hos kompisar till mamma, ska bli spännande! Gillar människor med sådan gästfrihet! 
 
På torsdag är det dags för 4th of July!! Ska bli spännande! Är ju galet stort med deras Independence Day här!

Ja, vad mer kan jag tala om. Jo, jag har bokat teoriprov för körkortet. Är redan nervös! Men ska väl gå bra detta också. Klarade jag det i Sverige ska det väl gå bra här också! Förhoppningsvis!

Nej, nu ska jag lägga mej! Sova tidigt idag! Tjipp!

Ciao!