Stuvade makaroner

Jag älskar stuvade makaroner :) haha! Blev sugen på det tidigare idag och tänkte att det bara måste jag laga när jag kommer hem! :) Och det gick galant! Jag brände det inte ens ;)
Nu är det snart dags att åka till Grums på lägermöte! Jag har lovat att vara sekreterare. Känner såhär i efetrhand att det var en ganska dum idé, för jag är så trött så jag kommer inte veta vad jag tänker. Men men, hoppas jag får ner något vettigt på pappret iaf :)
När jag kom hem idag så satte jag mej på en stol och insåg ganska snabbt att det var en dålig idé. Grymt trött. Och helgens schema är inte mycket bättre. Dock har en mycket klok och bra vän och kombo fått mig att inse att jag inte kommer palla att åka på Tre dagar under påskhelgen. Det hade blivit tre helger i rad med massor att göra, minimalt med sömn och konstant intag av nya intryck och människor. Så det känns bra att jag har den helgen i lugn och ro iaf. Hoppas på att det händer nåt i kyrkan på påsk! :) Påskfest vore skoj! Bara det är på hemmaplan så är jag nöjd! Så jag inte bokar upp en helg helg.
Nu bär det snart av till Grums. Wish me good luck. Jag får inte somna. Kanske kan sova i bilen dit...?

Planering

Att planera är kul.
Man ska bara ha tid till det också.
Men det har man alltid, lite då och då. :)
Borde sova.
Är helt slut.
Har varit en lång dag. Började halv 7 imorse, och har inte helt slappnat av än.
Nu kör vi! Två dagar till, sen är det helg. Och vad händer då? Jo, en hel massa skoj! Sena nätter och tidiga morgnar. Yihoo!
Heja heja heja! :)

Komplimanger

Finaste komplimangen idag:

"Skulle ha gillat dig typ tusen ggr om du hade en gillaknapp:)" 

Tack du, detsamma ;) Minst 1000 ggr :)