Done!

Precis betalat Cultural Care fakturan, gjorde inte ens ont att betala den ändå relativt höga summan (för att vara på en och samma gång). Jag tyckte det kändes skönt, ännu ett steg närmre liksom :) Igår var det 3 månader kvar. Det som är kvar nu är att skicka in en massa grejer och att lösa visumet.
Ska skicka för att få Polisregisterutdrag imorn, vilket också redan är betalat (skönt!) :)
Har en hälsoundersökning kvar att göra, ska boka tid nere i Malmö och fixa det där. (Det är det som ännu inte är betalat, men det är ju inte en så värst hög summa)
Sen ska jag till ambassaden i november och få visumet, eller ja, förhoppningsvis få det iaf ;) Tror inte det ska bli några problem där inte. (Där är allt redan betalat)
Sen är det bara att skicka in saker till Cultural Care, polisregisterutdrag så fort jag får det och hälsoundersökningspappret så fort det är ifyllt efter min undersökning. :) När det närmar sig ännu mer, alltså i början av januari ska jag även skicka in ansökan om internationellt körkort (kostar nog en slant, men inte heller här en sån värst stor summa). Så av min "att-göra-inför-mitt-au-pair-års-lista" börjar det alltså dra sig mot slutet. UNDERBAR känsla! :)
91 dagar. Och på måndag börjar sista kursen i skolan. Nu ni!

Countdown!

3 months left in Sweden today! Or 92 days!!

reser

Hur mycket jag än må hata när tåg (eller annat transportmedel) är försenade, så är det ändå ganska behagligt att åka tåg. Speciellt ensam.  Ja, det kan vara tråkigt också, men samtidigt är det väldigt skönt att bara sitta här. Och tänka. Fast reser man tillsammans med någon så kan man alltid diskutera något roligt! Och det gillar jag också! :)
Några timmar kvar på resan till Stockholm från Malmö. Där kommer jag träffa världens bästa Simone som jag inte sett sen augusti! Och tillsammans ska vi två hitta till Sayuri och se hur hon bor där i storstan. Det är skönt att resa. Man får se mycket och vara med om mycket roligt! Det är nog min favoritsysselsättning. Även om det är korta resor inrikes. Gillar detta!