Valborg!

Först och främst säger jag GRATTIS till mamma som fyller år idag!

Grattis Mamma!! :)

  Tänker på dej fast jag inte kan komma till dej och gratta! Men du har ju fått presenten i förväg! :)

Kvällen kommer spenderas ute på Björknäs med vänner och bekanta. Och säkert folk jag inte känner alls! :) Barnkör, manskör och majbrasa! Kommer bli toppen!


 

Worms...

...är ett mycket, mycket, mycket skumt spel. Victor, Jesper och Nalle satt och spelade det nu på kvällen. De hade döpt ett lag till "the good side" och hade döpt maskarna i det laget till Josefin, Sayuri, Helena och Julia. Mycket snällt killar, att ni tycker vi är the good side menar jag. Sen gaddade de ihop sig och sprängde bara oss, hela tiden. Väldigt snällt!
Till slut bestämde de sig för att genomföra ett "Maskmassmord" och placerade oss allihopa i en grop och sen dödade oss med en exploderande åsna! Ja, som sagt, detta spel är skumt..

Likt mej, Sayan, Julia eller Helena på nåt vis??

Ja ja, till resten av dagen.

Som sagt gick jag till Sayan för att tvätta lite även idag, det var bra, tack igen för lånet av maskin och för mat och fika såklart!
Jesper kom dit en sväng för att titta på Sayans bil (som är lite dum på sina ställen), men han hann inte klart innan vi var tvungna att dra oss in till centrum. (känns dumt att säga stan, Sayan bor ju me i stan.. typ!) Jag skulle städa, Sayan skulle på möte, kul kul. Mötet tog låååång tid, jag fick vänta på henne länge efter att jag var klar med städningen (skulle nämligen tillbaka till Sayan för att få med mina kläder och min cykel hem). Gick till Ulrika medan jag väntade på henne. Ulrika har bara internet i sin trapp, det tycker jag är intressant. Fatta om det vore så här hos mej, att jag bara hade internet på en viss plats, jag skulle nog gå under. Eller så kanske jag skulle börja ett mer normalt liv med mindre timmar framför datorn?
Hem till Sayan, hämtade tvätt och cyklade hem.

Var hemma i typ en kvart innan Victor, Jesper och Nalle skrev och sa att de skulle spränga mig i Worms och tyckte jag skulle komma dit (för att bevittna det kanske??) Jag fick dem i alla fall att hämta mej, orka gå.. haha. Ja, sen till början av inlägget, de sprängde oss i bitar och skrattade högt åt det. Lite Famliy Guy (grymt skumt men roligt program det asså) och sen en promenad hemåt.

Lite kvällsmackor hemma och nu är det dags att sova. Ska upp till sjukgymnasten imorn, vill gärna inte missa det eftersom min rygg de senaste dagarna tyckt att det varit väldigt kul att reta mej lite extra.

Natti

Fint!