Scoutläger

Det var hårt, det var frustrerande, det var kul, det var massa glädje, skratt, tårar och turer till sjukstugan (med "mina" barn). Men jag ville inte hem igår.. Underbara, busiga, ibland olydiga, ibland väldigt hjälpsamma o alltid kramgoa barn hade jag med mej från Koppom, jag tycker väldigt mycket om dem, allihop!

Lägret som kallades för Lillebror hade Karlsson på taket tema, det var mysigt.
Järnskog/Köla var nästan alltid först till alla samlingar, skrek rop tills de andra kom, vann generalen mot Arvika två ggr, samarbetade med Arvika på lägerbålen för att kunna skrika högst, hade många bra stunder tillsammans, blev uppätna av myggen tillsammans, byggde upp ett läger (kök) som de efter ett tag kom att trivas i tillsammans, rivit ett kök de lärt sig mycket av varandra i, skrattat och skrikit tillsammans, gråtit både tillsammans och enskilt, mått gôtt på lägerbålen tillsammans, vissa av oss har även mått gôtt på de frivilliga andakterna tillsammans. osv.. Jag skulle kunna fortsätta i en evighet, nästan:)

Men det ska jag inte. Nu är jag hemma igen, med en rejäl förkylning i släptåg; en röst som inte riktigt är med mej (fast den är bättre än förra året), en hals som kliar, ögon som kliar, munsår (jippiii...), öron som är helt igenblockerade så jag hör typ nada, öron som värker (men ingen öroninflammation än iaf, tror jag), snor som kräver konstant uppmärksamhet med ständiga besök hos närmaste pappersrulle och en hosta som gör så jag tror att mina lungor faktiskt kommer komma upp... Men jag är glad! För imorn är det midsommar och då ska jag vara hos Elin och fira. På lördag är det dags att packa igen och på söndag drar jag på tonårsläger. Idag har jag jobbat min andra introduktionsdag, det gick bra, det var en lugn och fin dag. Och idag på jobbet lyckades jag flytta måndagens arbetsdag med (lyckades byta tisdagens förra veckan när jag var där!) så nu kan jag vara med på HELA tonårslägret! So GREAT! :D Kommer bli kalasskoj på även detta lägret!

Så nu ignorerar jag allt som har med förkylning att göra och blickar framåt!

HOST och hej från mej! :D

Denna är så bra!

♫♪♫♪♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller, och celluliter gror.
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.
De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller, fy vad jag är fet...
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still?
Nej, låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


Jag gillar denna! Sjung den med melodin till "den blomstertid nu kommer"
Trevlig sommar! :D

Malin! :)

I onsdags kom Malin hit, så kul att se henne igen! :) Vi lagade mat och gick runt lite, gungade o sånt innan det var dags att gå till Jesper en sväng. :) Efter det blev det bowling med massa massa folk, vågar inte skriva alla med risk för att nån glöms bort. Det var så roligt! Jag vann på min bana :P

Igår låg vi på Ingestrand i flera timmar, Malin är redan brun men blev ännu brunare, och innan sommarn e slut kommer hon va svart. Jag brände mej en del, men det kunde vart värre så det gör inte så mycket. Det har lagt sig ganska mycket inatt och imorn kommer det nog va ganska lugnt. :)
Efter Ingestrand åkte vi hem, gjorde oss i ordning snabbt och drog till stadsparken på picknick, också med ett stort gäng med människor :) Skoj skoj! Synd att man missade kubben bara.
Efter picknicken åkte vi till Karin för att ha grillkväll! Så roligt, så god mat och så kallt (senare på kvällen). Men det var kul! Mer sånt, tycker jag! :D

Nu har Malin åkt och det är tomt här hemma.. Tur jag ska iväg imorn så det inte är tomt så länge. Idag blire att packa det sista, hämta grejer som ska med till lägret och diska.. Ikväll har Paulina 25 års kalajs, ska bli jättekul! :D

Hoppas på att hinna se Malin mer i sommar, det är så svårt just på sommarn när det inte finns så mycket tid över. Det är synd. Tacka vet jag sms, msn, facebook osv. Puss o Kram till Malin. Ciao und bye till alla andra.