Long time, no see!

Yes indeed, seg på att uppdatera känner jag. Har haft och har fullt upp! Har haft praktik i snart två veckor, det är underbart skoj, men väldigt slitsamt! Men som sagt, roligt som bara den!

Imorn ska jag göra en intervju med min handledare så jag kan börja på mitt arbete någon gång, det ska bli skönt när det är klart. Har nästa vecka på mej att skriva det också, men vill ju ha nån dag ledig också;P

Ja, det händer mycket annat kul i mitt liv med, men det tar jag och berättar om en annan gång, för nu ska jag snart ut o springa med brudarna!! :) Tjejkväll it is :)

Diggar dej Sayuri!

Igår efter att jag repat med bandet inför GodIs så kom Sayan hit upp till hundarna o mej och åt mat :) Pratade massa skit (eller ja, jag snackade SOM VANLIGT mest... Nåt fel på mej tror jag!) Men i alla fall, det var så sjukt skoj! Hon stannade över och vi såg på idol på tv4play mitt i natten :)

Tack Sayan, det var skitskoj! :) Diggar dej! (nynnar på mumindalen-låten, den omgjorda offcourse:P) <3

Har för övrigt förtidsröstat idag! Efter att jag o Sayan satt o kollade upp de olika partierna på internet igår så bestämde jag mig, nästan. Jag bestämde mej helt när jag stod på biblioteket :) haha!
Blir nog bra detta!

Ha det bäst!

no thx

Jag ska nog aldrig skaffa hund, jag tror inte jag skulle klara av det! haha
Missförstå mej inte, jag tycker väldigt mycket om dom här hundarna som jag passar nu. Men jag är väl inte van nog. Lillvovven, som ännu bara räknas som valp får sina ryck ibland, hoppas och bits, rivs o har sig. Det gör ju ont ju! Jag tror inte jag besitter egenskapen att uppfostra en hund, vilket jag tacksamt nog slipper. Dessa hundar har ju nån annan redan uppfostrat och lärt saker (även om den lille nog inte är riktigt färdiglärd än). MEN, om jag skulle lära en valp nåt, från scratch, så tror jag det skulle gå åt skogen :P

Inatt fick jag iaf sova lite längre! Ville (den lille) hoppade inte upp i sängen förrän typ halv 8 :P Sen låg han snällt där o myste tills Hubbe blev rastlös o ville ut och gå :) Det var runt 9 det :) Inte fel!

Så, jag lånar mer än gärna! Och en dag om 300 år kanske jag till och med pallar att skaffa mej en egen och uppfostra den :) Men jag är nog innerst inne mer en kattmänniska :P De ska ju iaf bara lära sig att gå på lådan... Den uppgiften kanske jag skulle klara! :)

Men jag anser mej vara en helt okej hundvakt iaf, även om "mina" små älsklingar (främst den lille) river sönder mej! Men men, det ska man väl tåla!