Bakar bullar o står i

Tuff vecka, mår inte helt bra med jobbar på så är galet sliten o somnar tidigt om kvällarna, vilket ju iofs är bra!

Nu bestämde jag mej för att skita i allt vad glutenfritt heter och baka kanelbullar. Bakade det för några veckor sedan, då med havremjöl då det glutenet ska vara "bättre" än vetegluten, lättare för magen. Men de blev inte så bra. Eller, smaken blev bra men bullarna blev inte så fluffiga som de SKA vara. Vilket inte är så konstigt eftersom jag använde annat mjöl. Så idag görs de på vetegluten och jag struntar i om jag fuskar eller får i magen. Jag tänker så simpelt att jag vill ha en bulle nu när jag inte mår så bra. haha! Och Jag vill för övrigt öva mej på att få till riktigt goda kanelbullar här i USA innan kanelbullens-dag. Det är lite svårt när jag bara har torrjäst (inte lyckats hitta något som den jästen vi har i Sverige). Men hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag snart iväg och hämta M på förskolan.

Ciao

Sweden, Sweden, Sweden..

Sverige - vad gör ni? Hur tänker ni? Jag blir ju mörkrädd.

Det här med att välja - val 2014

Ja då var det dags igen! O även om kag är bosatt utomlands o verkligen inte är insatt i politik har jag bestämt mej för att rösta ändå, o att inte rösta blankt. 
Med hjälp av vänner o bekanta har jag därför startat diskussioner för att lära mej om politiken o partierna i Sverige idag. Tackar de vänner som varit inblandade för att ni inte varit allt för partiska för ett "blankt blad" som mig. Jag vet ju vad jag tycker o tänker, jag vet dock inte vilka partier som tänker som mig. Och det ska väl inte vara lätt. Men jag är så lila som jag kan bli för tillfället. Rött o blått o rött o blått...? Jag vill ju ha lite av varje. 

Men efter idag känner jag mig lite klokare. Och nej, jag kommer inte berätta vad jag bestämmer mig för. Det är upp till mig. Att välja är inte enkelt. Verkligen inte enkelt.