RÖJER!

Har mamma här idag, hon stannar tills imorn! Vi håller på o röjer i min lägenhet. Slänger allt möjligt (mycket som är hennes, mycket som är mitt) En del visste jag inte ens att jag hade. Det är så himla skönt! Har rensat såpass mycket så jag fick plats med massa kläder på ett annat ställe än i en byrå jag har i hallen. Så nu är den byrån helt tom och jag ska slänga den imorn! Ska bli så skönt att se den falla mot containergolvet! Hoppas den går sönder riktigt mycket då, blir till en massa bitar vore inte fel! :)

Det är underbart! När man är i själva lägenheten kanske det inte syns så mycket av hur mycket vi faktiskt fått bort. MEN, öppnar man ett enda skåp så syns det direkt. För de har alltid vart helt proppfullt i alla skåp! Nu finns det gott om plats i flera av skåpen, det är underbart! Och att slänga den där hemska byrån ska bli så skönt!

Nu ska vi ha matpaus! :) Efter 6 timmar röjande! :) HUNGRIG! Sen bär det av ner till källaren för mer plockning av saker.. Hujedamej.. Men det blir fint iaf :)

Häjj!

Stockholm och överraskning!

Tiden i Stockholm var helt underbart skoj! :) Slappade hemma hos Hanna, var på stan (inhandlade nya träningskläder, som ska testas imorn!), var på Skansen (på första gången på hur många år som helst), åkte ut till mina morbror, Ingela och Robert också :) där ute är det så mysigt! Tårta fick jag också, eftersom jag fyllt år!
Det var härligt att se alla igen :)

När jag kom hem idag gick jag hem till Emma och kollade på hennes gamla soffa, som hon ville bli av med. Den var gammal och färgerna skrek 70tal, men jag gillade den! Den var hel, till skillnad från min och den var större än den jag har nu. Så jag köpte den av henne :) För 100 kr :P Det är bra grejer det :) Ingen bäddsoffa dock, men den duger fram tills att det finns pengar att köpa en ny bäddsoffa för :)
När jag kom hem från Emma o klev in i min lägenhet så var den pyntat med födelsedagspynt, bland annat MASSA ballonger :) Så inatt ska jag typ sova i ett ballonghav! Sayan och Julia hade gjort inbrott i min lägenhet, igen! :P Tur att det är dom som gör inbrott iaf ;P De hade gjort en liten "skattjakt" åt mej som ledde mej till kylskåpet, där en 8vånings-tårta fint väntade :) Den var jättegoood :) Har massa kvar! Ni är fina tjejer som gör massa roliga påhitt :)

Imorn ska jag tvätta, hämta soffa, träna och träffa Elin :) Hurrey!

Chip o hej!

Badtunna med Elin och snart är det Stockholm som gäller!

Idag har vart en kanondag! Jag vaknade vid tio och tänkte gå upp då... Men jag vände mej om, fann en kall kudde och bestämde mej för att somna om istället. Sen vaknade jag typ halv 12... Lite illa men det var skönt! Sen runt 15 kom elin hit och såg på ett avsnitt av Dr Quinn, jag avgudaar verkligen den serien! Ibland undrar jag varför inte jag levde på 1800talet när allt var så vackert som i den serien!
Efter avsnittet åkte vi ut till hennes mormor och morfar och badade badtunna och åt massa god mat :) O drack gott vin! Det var skitskoj! :)
Jag har haft en så bra födelsedagshelg! :)

Imorn bär det av till Stockholm! Eller ja, om drygt 12-13 timmar! Ska bli så underbart skoj! Så snart är det dags att gå o sova så jag orkar upp o packa det sista imorn! För imorn passar det sig inte att vända på sig o somna om till halv 12, för då blir det minsann bråttom..
LÄNGTAR så jag tror jag går av! Ska bli så gött att se Hanna igen, och sen även morbror Johan, Ingela och Robert senare under veckan :)

Tjipp o hej!