Sådär ja!

Vi överlevde ett år till, det var inte illa! Trots all mat vi smällt i oss och trots allt julgodis (för er som inte vet så har jag frihelg från mitt godisförbud denna helgen..) Men jag lever, trots sockerchock (inte riktigt men nästan) och massa massa massa massa mat!

Imorn ska jag hem till Fisken, tror stackarn är hungrig nu.. :S

Orkar helt ärligt inte skriva mer idag heller. (mycket givande blogg detta..) Men väljer att se på film med Hampus istället ;)

Ciao

Jul, jul, strålande jul

Julen har vart bra, kul att umgås med kusiner och moster och mosters sambo i nåra dagar. Är kvar här ute på gärdet än, för imorn fyller mostra mi år! (och ho blir jämt dubbelt så gammel som jä ä..! Den har ho hört flere gånger sen jä kom hit!) ;P
Åker nog hem på måndag igen tror jag, hoppas på att Sayans kära lilla fisk lever då :S Men har han klarat sig under ett helt läger så ska han la palla detta.

Mer än så behövs la egentligen inte sägas.

Får blogga mer nån gång när jag känner att orken finns för det.

Ciao und bye!

Helg!

Det är helg, och snart är det "lov", jul, mellandagar, nyår och "lov". Underbart!

Detta är för övrigt en bra helg :)

Mamma och Leo åker till USA idag, hoppas deras flyg går som det ska, inte så roligt att sitta fast på en flygplats. Men jag får nog höra om det så småningom. Jag åker till min moster på onsdag :) Ska fixa kola med mina kära kusiner på torsdagen och det kommer nog bli mysigt (eller ett tredje världskrig mellan de tre..) Men det ska nog gå bra, de är ju ändå stora nu! :)

NU: HANDBOLLS EM på tvn :) yihaa!