Jag har träffat Batman!

I could feel it from the start,
Couldn't stand to be apart.
Something about you caught my eye,
Something moved me deep inside!
Don't know what you did boy but
you had it and I've been hooked ever since.

I alla fall nästan! :)
Batman live i Globen var helt fantastiskt bra! :) Ni skulle hört männen i lokalen jubla när han som presenterade showen talade om att även Catwoman fanns i lokalen! 
Akrobatiken var sjukt bra, delvis var det som att vara på cirkus (utan den där instängda elafantdoften...) Det var riktigt, riktigt, riktigt häftigt!
Är grymt nöjd att jag köpte biljetter till mej o Julia och att vi firade hennes födelsedag på det viset! 

Nu är jag sådär lagomt härligt överspeedad som man bara blir efter en helg av tokigheter! :)

Om ni undrar på låten. Christina Aguilera är det. Och det var den låten som kom upp först på min telefon på tåget hem. Den är så härlig att lyssna på! :) 

CiaoJag har något att meddela! ;)

JA!!! IHII! Lyckliga jag!! :) 

Jag är...

paus för spänningens skull...


...väldigt tacksam för att jag fått låna min kära vän Julias schampoo flera gånger denna veckan och någon gång förra när vi har varit och tränat! 
Eftersom jag har minne som en jag vet inte vad så har jag såklart glömt det VARJE gång jag varit och tränat... Heja mej! Som tur är hade Julia med och kunde rädda mej! :)

Ja, ett härligt givande blogginlägg såhär på fredagen är ju aldrig fel! 
Och på tal om schampoo så har jag kommit på att packa ner det nu inför min och Julias weekend i Sthlm -  där bland annat Batman Live på Globen väntar! Det ska bli så roligt att fira din kommande födelsedag där Julia!! :)

Ciao!

Fullspäckat schema

Tjohej tjohå!
Tiden springer iväg!

Nu till helgen ska jag till Sthlm med Julia för att fira hennes födelsedag. Jag har gett henne Batman Live biljetter i födelsedagspresent och det ska bli spännande att se den showen:) Det ska bli riktigt mysigt!
Längre fram är det en ev. återträff. Eller ja, det är återträff (för min Jamboreeavdelning) men jag vet inte om jag ska på den än. Men antagligen är jag med på halva iaf :)
Sen är det FAITHkonferensen som jag ser fram emot! Och första helgen i december åker jag ner till först mamma och Leo men sen till Elin i Krakow :) Ska bli riktigt skoj! Hoppas jag får landa i Krakow den här gången bara, så jag slipper bussa från Warsawa...

Jag har mycket att se fram emot iaf! Härligt!