Mest udda logg-inlägget någonsin?

Okej, det kommer i alla fall in på topplistan!

"Hej din korvstinkande köttfärssås :) Hös äre mä räj? Jag är en falukorv som flörtar med rotfruktspannkakor och kärar ned mej i minrosa plych-dress med rosa gummibjörnar på. Klem!"

Facebook kan kanske vara en farlig och mycket underlig värld! Men dock så underhållande!

Jag gillar film

Fotomarathon!
Detta är några gamla kort på mig, vissa väldigt icke-fina och vissa lite bättre...
Världens bästa Julia har en rolig status på facebook för tillfället, där hon försöker komma på skådespelare som skulle kunna spela hennes vänner och henne själv i en film om hennes liv. Jag blev Rose McGowan, en skådespelerska som jag anser är mest känd genom sin roll i Förhäxad. För mig är hon mest känd därifrån i alla fall, för sin roll som den fjärde systern i skaran, Paige.

Rose McGowan
Jag får ju tacka dig Julia för komplimangen, men jag ser inte många likheter mellan mig och den där kvinnan :) Men, någon gång i mitt liv ska jag ha hårfärgen som hon har på bild nummer 1 ovan. Älska den! Men en skådespelare som ska spegla ens liv på film behöver ju inte vara så lik personen den spelar, alls. Så tack Julia!
När jag var liten, alltså typ 8-9 år, var Föräldrafällan en av mina absoluta favoritfilmer. Jag blev nästan irriterad när jag insåg att Lindsay Lohan spelade både tvillingarna och att de inte var tvillingar på riktigt. När jag var liten var jag lik Lindsay Lohan, och detta tyckte jag var grymt häftigt. (Jag menar, jag var ju ändå 9 år..)
Nu har inte jag någon bra bild som kan visa detta nu. Men nästa gång som jag åker till min mormor ska jag ta ett kort på ett fotografi där, där jag anser mig vara ganska lik henne. I alla fall om man jämför med bild två. 
Får se om jag kommer ihåg det nästa gång jag är där. Dock har jag och min "tvilling" Lindsey Lohan växt isär ganska rejält, jag är inte direkt lik henne längre. Hahaha!
Som ni kan se, inte så lik längre ;)

Fann en bild på en Lindsay när hon är ute, hon gör en min. Det skulle vara där jag möjligen skulle kunna vara lite mer lik. För att hon gör en min alltså, inte för att hon har en shot i handen!

Minen alltså.. Det är lite sjukt..!
Inte exakt samma min här, men close enough. Hittade ingen annan!
Annan film jag gillar, en serie jag är mer eller mindre kär i, är Dr. Quinn! Jane Seymour är en av de vackraste människorna på denna jorden! Och om jag skulle välja skådespelare till en film om mitt liv, så skulle Jane Seymour spela Julia. Julia har nämligen väldigt coola ögon (något hon själv inte begriper sig på att hon har alla gånger ;P) Ena ögat på Julia är delvis brunt och delvis grönt, jag tycker det är väldigt häftigt! Samma har Jane Seymour! Se nedan :)

På bild ett kan man tydligt se det där coola med ögat :)
Tycker om dig Julia, och du ska lätt spelas av en skådespelare jag tycker om också!

Men som rubriken antyder, jag gillar film. Och att hitta skådespelare på det viset som Julia gjorde på facebook är en rolig grej. Skulle jag sätta ihop en sån här lista med skådespelare till mina vänner och mig själv så skulle jag främst utgå från personligheten i min favoritroll med den skådespelaren, och inte så mycket på utseende.
Även om det skulle vara roligt om alla var lika en skådespelare så är det främst små små små likheter man möjligen kan se. Och i listorna som gjorts på Julias status kan jag inte se likheten alls i vissa fall. I alla fall, det är en rolig grej, och jag vet inte vem jag skulle vilja ha att spela mig i min film om mitt liv. 

Får fundera vidare på det!


Skolan...

Vissa dagar går lättare än andra. Idag skulle jag verkligen behöva att det gick lätt.. Orkar inte koncentrera mej på läsningen, alls. Men men, är så gott som igenom ett kapitel iaf, det är ju bättre än inget.. Får hoppas på mer energi och motivation imorn!

Ikväll ska jag till Glava, det ska bli mer än roligt :) 
Handboll ska det ses med! :)
Jag funderar seriöst på hur värt det är att ha den här bloggen egentligen..? Så många är ni inte som läser, och trots att jag mestadels har den för min mosters skull så börjar det kännas lite onödigt. För ibland orkar jag ju inte skriva något.. Men men, ska försöka ta tag i detta! Och får jag inget intressant att skriva om så får det helt enkelt vara dött här ett tag.
Kanske kan publicera bilder istället? haha
häj från mäj