Lite bilder!

Nu är jag igång med packningen, eller ja, jag skriver packningslista och kollar så jag inte glömmer nåt :) Inte länge kvar nu! :) 
Idag har jag vart hos frissan, så här kommer lite bilder från det och på min nya somriga outfit :)

 
See you!

- J

Trött och sådär!

Yes indeed, nu är jag trött och sådär! Sådär menar jag med att jag inte riktigt vet vad jag är. Jag är trött, men jag är ändå pigg, eftersom jag kan sova så länge på morronen. Idag hade jag mitt första bakpass på jobbet, ensam, bara haft tillsammans med Emma innan. Det gick riktigt bra! :) Och var riktigt roligt! Tiden gick jättefort, vips så var Julia och Maja där och två timmar hade gått! :)
Resten av dagen var seg! Tack och lov att Maja och Julia var där. Regnväder och nästan inga besökare, tråkigt.. Men vi städade kylskåp, lådor, skåp, sorterade om i skafferiet, skar grönsaker och förberedde. Så tiden fick vi allt att gå ändå, trots lite gäster :) Jag åt en banana split tillsammans med tjejerna - gott att få äta glass nu på sommarn! Dom fick äta kexen och marängerna dock, sånt där som inte jag får äta utan fridag.

Nu är det verkligen nära till Australien, och det känns i hela kroppen! :) Bara två arbetsdagar kvar, sen är det frisören och packningen kvar - plus en lunch med Elin och Karin!! :) Och Elins kille om han är kvar i Arvika (tror han är det då) :) Blir kul att se alla igen!! Det är en bra sak med sommarn! Mina vänner kommer hem! :)
 
Nej, kanske slappna av lite innan det är dags att sova? Jajjemän! Duscha gör vi en annan dag... (dvs imorn fm) Orkar inte nu! Bara så ni vet då! (Bara sån där onödig information som jag tycker om att berätta för Månelisa! hahaha!) 

Ciao
- J

Regn och shopping!

Regnet det bara öser ner... Suck! Well, det var iaf inte på Midsommarafton som det regnade! Just nu är det uppehåll och jag hoppas det är det om lite mer än en timme också, för då ska jag promera till jobbet! 
Jag har upptäckt något som är väldigt roligt, shopping på nätet! :) Nu har jag precis klickat hem lite sommarplagg, så nu får minsann solen komma tillbaka! :) ALLA plagg jag köpte var på rea också, det ni! :)
Idag hoppas jag på att få Skypa med min kommande värdfamilj efter jobbet. Men de frågade om jag kunde eftermiddagen (min tid) så vet inte om de kunde kväll (min tid). Så hoppas dottern i huset vaknar snart så de kollar mailen, hehe! Klockan är bara halv 5 på morronen än där så hon kan ju kanske sova lite till, för deras skull! ;) Men sen på rasten hoppas jag de svarat! :)

Idag åkte Sayan på läger, och vi kom på att vi nog inte ses på en månad! Känns lite konstigt! Men det lär gå så snabbt ändå! Nu är hon på läger fram tills på fredag em, jag åker till Arlanda på fredag fm. Sen när jag kommer hem torsdagen den 12e (kvällen) så har hon precis åkt på fm/dagen till Hönö. Crazy! Efter Hönö ska hon direkt hemhem. Ja, så kan det se ut på sommaren! ;) Kommer allt sakna henne! 

På torsdag ska jag klippa mig och färga håret! :) Funderar på någon rödare nyans, vore skoj! Typ rödblondaktigt på något vis. Men vi får la se vad frisören säger också. Men blir roligt att vara nyklippt på resan sen. Och sen kommer det nog fortfarande vara nyfräscht på Julia och Eriks bröllop som är i början av augusti! Och på tal om det bröllopet, på onsdag ska jag och Malin åka och ta mått och diskutera våra klänningar med hon som ska sy dem :) Ska bli spännande! :) Fått tyget av Julia och det var så fint så! 

Jag borde diska... Inte sitta här och blogga! Men vet att min fina Månelisa blir så mycket gladare av att jag bloggar än om jag diskar ;) För då har hon något att läsa där hemma! Hon brukar allt diskret påminna mig när hon tyckewr jag är seg på att blogga. Eller diskret och diskret... "Josse! Blogga så jag har nåt att läsa! Har läst ditt senaste inlägg flera gånger nu..." haha!

Men nu så... Diska var det! :)
Idag är det en riktigt bra dag, trots regnet! Hela jag är glad! :)

BARA idag, måndag, tisdag, onsdag och Torsdag kvar och sen är det FREDAG!!! :) På söndag morgon (australiensisk tid) landar vi i Sydney och sen kommer vi till Townsville på eftermiddagen :) LÄNGTAR! :) Och vet ni? Snart är det bara 7 mån kvar till USA också! :) GALET!

Just det ja... Diska! hahaha! Jag är bra på detta känner jag... I och för sig kan jag diska efter jobbet om jag vill. Eller imorn innan jobbet. Vem sa att det måste göras just idag? ;) Nej jag är inte lat. Jag bara föredrar att göra roligare saker! 
Men nu ska jag i alla fall ge mig med att prata strunt här! 

- J