Sjuk

Det börjar bli bättre nu men de senaste dygnen har varit rent ut sagt fruktansvärda. Åkte på magsjukan. Det började i tisdags kväll och natten mellan tisdag och onsdag var hemsk. Natten till idag var första gången jag orkade äta något överhuvudtaget. Sen dess har jag fått i mig två bananer och nåra kex. Plus massa vatten såklart! 
Kommer inte ihåg senast jag var såhär sjuk och jag åker så gott som aldrig på magsjukan, men men, denna gången kom jag inte undan. 

Ska pröva att äta lite middag nu och se hur det går. Varm mat kanske gör magen mer upprörd mem vi får se. 


Ciao

Sjukstuga

Jepp, här är vi av och till sjuka. Idag var både lilla j och R hemma från skola och jobb. j var snorig och trött. Jag mådde illa mestadels hela dagen men blev lite bättre under tiden vi var utomhus. M har problem med magen och var väldigt trött o sliten.
Hoppas på att alla är bättre imorn! Och jag hoppas på att slippa få det R har, hennes började också med illamående... Blöp,

Bildhav!

Här kommer lite bilder från den senaste tiden här :) 
Lite Halloween, lite weekendkurs i San Fransisco, lite här och lite där. Lite beach. 
Lite Svensk afton med fina Lisa. Halloweenparad i Hollywood. Lite galenskap och massa kul! Ja, enjoy! ;) Allt är totalt blandat och inte i någon form av ordning alls. Men det är ju också kul! ;)