Träningen...

Jag har hamnat så efter med min träning det senaste.. Känns i ryggen vill jag lova.. Men men, det händer så mycket annat runt omkring som man vill vara med på så jag hinner helt enkelt inte med allt.

Idag ska jag träffa Elin en sväng, ska bli skoj!

Jag har egentligen inget vettigt att säga. Jag orkar bara inte göra nåt annat och då hamnar jag här.. Ska försöka leta upp och köpa massa chokladpengar idag, hoppas godishuset har sånt, annars vet jag inte vad jag ska ta mej till. Det löser sig nog iaf :)

Solen skiner, det är blått på himlen och jag tänker se detta som en bra dag! Nu ska jag försöka plugga lite. Iaf kolla hur uppgiften ska gå till :)

Hej

Sommaren

Jag längtar så jag dör. Idag fick jag klartecken på att jag får följa med som ledare på tonårslägret. Blir en del åkande fram o tillbaka där i början (eftersom jag måste jobba också..) men det ska ändå bli så himla skoj! Missar bara en enda natt, på hela veckan, det är ganska bra ändå. Jobbar två av dagarna hemma i Arvika men annars ska jag minsann vara med hela tiden :D Tur att jag har fått låna en bil :) I LIKE!

Jag har ett läger innan dess dock, scoutlägret. Det ska bli så roligt:)

Måste ringa jobbet imorn för att boka in introduktionsdagar.. Nervööööst :D

Spontanitet :D I LIKE!

Igår tyckte Sayan (när det var som varmast) att "Kan vi inte åka o bada?!" Visst sa jag, det vore skönt (för just då var det verkligen varmt). Ut till Jaarmas en sväng för att fira lilla Isabelles barnvälsignelse och sen in till stan igen för att släppa av Iris :) På vägen hem får Sayan en ny idé: "Kan vi inte grilla?" (det hade vart tal på picknick innan). Åter igen tycker jag det är en skitbra idé och vi bestämmer att vi ska grilla. Det tar kanske en halv minut (max) innan nästa idé ploppar upp i Sayans huvud :) "Ska vi tälta??" Absolut, klart vi ska!

Vi åker alltså in till stan, jag går in och packar med med sovsäck, liggunderlag, tält och badkläder. (plus lite annat nödvändigt, typ nåt att sova i, o lite ditten o datten). Sayan hämtar mej vid halv 7 ungefär och vi drar oss till KÖLA (för det är ju så nära liksom:P ) Hugn var iskall att bada i men vi klarade det :) klarade till och med att tvätta håret båda två, trots ett antal brainfreece! Sen var det problemet med att hitta nånstans där man får tälta. Man fick det inte vid hugn. Så vi åkte upp på välfjällstoppen :) Och där finner vi ingen här-får-du-inte-tälta-skylt så då tänker vi att om nån kommer o säger att vi inte får va där så får de helt enkelt visa oss vart den skylten är gömd. Vi grillar lax och kokar potatis och morötter (Sayan har med både grill och triangiakök, fast vi använde bara gallret till grillen för vi fann torr ved o gjorde oss en värmande brasa istället) och vi gjorde även pinnbröd :) MYCKET GOTT! :D Sen satte vi upp mitt superlilla men dock söta tält och la oss där inne, spelade tre-i-rad på toalettpapper, Sayan läste ur Scouting for boys för mej (längesen man fick höra godnattsaga, så det var mysigt!), och vi pratade lite :) Sen var det dags att sova för enda haken med den här lilla spontana campingturen var att Sayan skulle köra våra kära ULPer Anna o Ida till Götabro och även åka vidare till Örebro för lite planering. Men men, att gå upp kl 6 va ganska mysigt :) Det var lite lätt dimmigt kunde man se uppe ifrån bergets topp och det var en mycket fin morgon:) Apelsinfrukost i bilen på vägen in till stan :D Sen skulle jag bara vila lite när jag kom hem och lyckades somna.. Jag som hade så mycket att göra idag! Nu skjuter jag på det åter igen genom att sitta här och berätta om vår lyckade skogstur i Köla. Ska ta tag i skola och lägenhetsstäd nu! Tror de går fort att städa bara jag sätter igång! (SPARK i baken!)
Gårdagens spontanitet var i alla fall väldigt roligt! Jag hoppas vi gör det igen Sayan! :D Kul att bara åka och inte planera så mycket i förväg :D

Ha det gott alla, nu ska jag ta tag i min lägenhet. Eller i mina kläder på golvet i min lägenhet först o främst!