Internet funkar!

Nu fungerar vårat bredband! Det krånglade lite på Sayans dator först men tack vare Jesper så är det nu fixat :)

Hääälj!

Jepp, tog helgen för ett par timmar sen. Vi vart klara med seminariet på skolan lite tidigare så passade på att luncha med mor på ett sött litet ställe :) God mat var det också!
Jag hann även med att köpa mej en ny jacka, en längre än den jag redan har. Tror den kommer funka galant i vinter :) När jag handlade där fick jag även med lite saker på köpet, expediten la bara ner en extra påse :) Sånt är kul! Så fick kolla på tåget sen vad jag hade fått. Det var två par strumpor, lite underkläder och ett armband, ja men jag tackar :D Allt var kanske inte i min storlek, men ändå!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att det ska komma en person och installera bredbandet! Sen äntligen, kommer jag slippa loggas ur hela tiden, hoppas jag! Sayans mobila internet gillar inte mej tror jag ;P

Ååh, imorn ska jag klippa mej! Försöker komma på om jag vill ha nån form av lugg igen eller om jag bara ska låta det vara som det är, fast toppa det då! Kan verkligen inte bestämma mej. Kommer nog sluta med att jag frågar frisören imorn. :P
Sen på kvällen imorn börjar Faith, en ungdomskonferens. På kvällsmötena under Faith ska jag passa bebis, medans barnets mamma o pappa är med i mötena, sånt gillar jag :) Ska även vara dörrvakt, typ, och se till så det finns papper på toaletterna. En ganska liten roll i det hela, men känns bra att ändå kunna hjälpa till :)

Nu tycker jag personen som ska installera ska ringa snart och säga när han eller hon kommer hit, så jag slipper ligga här och vänta. Vill ut i det fina vädret, typ röra på mej! (finns en risk att jag somnar annars.. Är en aningens trött...)

Nej, men hääj!


För tidigt för att sova..

Just nu sitter jag bara och sitter av tid, har tråkigt. Snart börjar House och det ska jag se på. Längtar (låter så patetiskt) efter att få fler kanaler på tvn.. 1an, 2an, 4an och 6an har inte direkt så många bra program. Och just nu har jag väldigt tråkigt..

MEN, jag har haft Jojo här på besök och det var så kul att snacka med henne på riktigt igen :)

Nej men nu börjar det :) Hääj!

Brödbakandet gick bra för övrigt! Det smakade gott :)