Hej världen!

Ja, jag lever. Jag är bara världens sämsta bloggare. Min domän går ut snart också så snart tror jag i finner mej på sökadressen josefinarstrom.blogg.se istället för josefinarstrom.com. Mer info lär komma om det. 

Ok, så vad har hänt sen sist. Jag minns inte ens när sist var.. Ehm, så... Ja, igår var det ett år sen jag lämnade Sverige. Galet vad fort tiden går! På lördag (1a feb) har jag varit hos familjen i ett år. Kan inte förstå att jag är så lyckligt lottad och fick precis den perfekta familjen och jag är så tacksam att de behåller mej ett år till.
Vi hade en toppenvarm vecka för typ 2 veckor sen men nu är det lite molnigare och svalare. Men men, det är ju inte snö och minusgrader iaf. Även om det känns som det ibland när vinden blåser och man är van vid att det alltid är sol och varmt! Det regnar inte heller, vilket är galet skönt!
 
Jag ser mina kompisar från aupair-skolan skriva om att deras resemånader har börjat. Vissa är till och med redan tillbaka i sina hemländer igen. Det är en konstig känsla att se det när man själv har ett helt år kvar och inte ens vill tänka på tiden efter det året. 
 
Idag såg jag en kändis. Problemet är bara att jag inte kommer på vad han heter!! haha!! Iaf, jag var ute med baby M och min kompis Franziska och några snubbar stod och filmade (och intervjuade) en kille. Tänkte inte mer på det och gick o satte oss för att baby M skulle äta lunch. Sen intervjuade de en kvinna och det var först då vi såg deras ansikten och kände igen en av dom så mycket. Franzi sa flera ggr "Jag vet vem det där är!" men ingen av oss kunde komma på namnet. Jaja, han är nog ingen megakändis (uppenbarligen eftersom jag inte kommer på hans namn!) men han är iaf mer känd än mej ;) haha! 
Jag jobbar på att komma på vem det var! :)
 
Annars rullar livet på! Dagarna går ungefär såhär. Lekpark, musikklass, sagostund, farmers market, lek hemma, massa mat och snacks, skratt, fniss, hämta storasyster, lek, klä ut sig, läsa böcker, aquarium, starbucks, trötthet, glädje, promenader, måla, klippa, skjuva vagn (träningspass!), beach, sand, hoppa i vatten, fixa hår, klä på, byta blöjor, leka mera, åka på utflykter, play dates, kompisar, resa runt, upptäcka, engelska, osv osv osv. Livet leker (rent ut sagt!) Jag älskar mitt jobb och jag älskar livet, luften, stranden och havet här i Manhattan Beach! 

Det är 2014 och år 2013 var helt klart mitt bästa någonsin! Vet att 2014 kommer bli precis lika bra!! :) 

Stort hjärta, extra ont?

Om en vecka åker en annan av tjejerna hem. Hon har varit en av mina bästa vänner hittills här. Det är sorligt. Men det är så det är. 
Colombia är ju nära o bra att hälsa på. Eller kanske inte. Så lite bittert är det just nu. Man vet aldrig om man ses igen. Man vet att man kan höras online o uppdatera varandra om vad som sker. Men man vet inte om man nånsin kommer ses igen, eller när det isf skulle kunna bli. 
Jag kommer sakna henne! Massor!