Malin har lov :D

Och hon bor hos mej! :) Jag har haft VFU nu i tre dagar o jag trivs jättebra, det är kul! Nu är det långhelg och jag ska spendera de första dagarna med Malin nu :) Vi ska även äta påskmiddag hos Elin med henne o Karin, yey :) Det ska bli riktigt skojsigt!

Jag är så glad att ha Malin här nu när hon har lov. Det har stärkt mej i att orka komma upp på morronen (när man inte e van att gå upp riktigt sååå tidigt) när jag vetat att hon funnits hemma när jag jobbat klart :) Underbart! :) Ska på roadtrip imorn med girlsen ;) Yeah! Ska bli skojskoj! O imorn kväll är det konsert i kyrkan som vi (jag o Malin nu bara, inte längre med Elin och Karin) tänkt oss på. Men det märks väl :)

Kul ska det bli! Ni e andra avenyn slut så nu kan jag äntligen se på film med Malin :) Hon va lite inne i programmet nyss ;P hehe

Ciao

Correct!

I don't want to be
Anything other that what I've been trying to be lately
All I have to do
Is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms
Wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me

Bra dag!

Idag har jag varit hos Elin. :) Vi åt våfflor, mycket gott :) Vi såg på Dr. Quinn och pratade. Mycket trevlig dag!
Sen gick jag iväg på nästa grej jag skulle göra. Men det hoppas vi över att skriva om, för det vill jag inte :P
Jag har även tränat idag, också med Elin och även hennes mamma. Det var skoj, jag kommer ha träningsvärk i magen imorn :P yey!

Jaja, imorn är det dags för skolan igen. Sista dagen där på fyra veckor. Det väntar praktik och skrivtid efter det. Jag ska inte åka till skolan på 4 veckor, känns bra! :)

På fredag bär det av till Göteborg, ska bli skönt att åka dit en sväng med Elin och Malin och hälsa på Karin :D Tror det kommer bli en väldigt bra helg, en chans att ladda batterierna innan det är dags för praktiken!