One year anniversary with my appendix-scar!

VARNAR känsliga läsare för bilderna längre ner! (I will show some pictures of my scar over the past year, so if you are sensitive, don´t look at all of them!)

Måste bara säga detta först!! :)
Jag älskar smoothies! (I love smoothies!)
Gjorde mig smoothie till frukost idag och det var så gott :) Min nya grej tror jag, känns så somrigt på något vis! 
Idag är det fint väder här i Arvika, äntligen! Igår var det helt okej väder, men idag är det ännu finare! Var så trött på regn och rusk! Det är lite småmoln men jag hoppas det inte blir mer av dem, för då blir jag ledsen... Kommer regnet tillbaka i helgen så tror jag att jag går under. Så himla trött på det! 

Simone flyttade in igår, ska vara här tills på tisdag! Det är roligt när hon kommer på besök! :) Vi ska gå till en bra lekpark sen och gunga lite ;) Sådär härligt barnsligt som jag älskar!
Imorse lekte jag ego (dock så var det inte menat att leka ego...) Jag tog kort på mitt blindtarmsärr (det har nämligen gått ett år nu snart sen operationen - knäppt!) Och mellan varven har jag uppdaterat med kort för att se hur det läker. Det är ganska fint nu, men självklart så är jag måttligt nöjd med det hela.. Jag önskar fortfarande att de hade gjort titthålsoperation så jag hade haft små ärr istället för ett långt.. Men men, inte så mycket man kan göra åt det så det är bara att lära sig att älska det ;) (I alla fall tycka att det är helt okej) Jag är så van att se det nu också så mellan varven glömmer jag bort att jag har det. Haha! Det var en liten tjej (typ 6 år) i duschen på badhuset/gymmet som kommenterade det en gång. Det var nog inte meningen att jag skulle höra för hon sa det till sin storasyster, men jag brydde mej inte heller. "Hon har ett sår där, kolla!" haha! Ja, men så är det ju! Det kan jag leva med, är glad att det inte är ett 7 cm långt ärr i pannan eller nåt, det hade känts lite jobbigare.. ;P
Snart ett år sen... Galet! Bjuder på några ego-bilder (läs - dokumentationsbilder..)
Swollen and in pain. This is the first picture I took, one year ago!
Removed the stitches and had bruises (after 10 days)
One month.. It was disgusting!
Starting to get better! (2,5 or 3 months after I think)
Today! So much better!

Nej, frågan är om vi ska gå ut och röra på oss lite innan vi äter lunch, eller om vi ska äta lunch innan vi går ut och leker...? Ja, det är inte lätt detta! 
Får nog bli mat först, jag börjar ju bli hungrig!

Ciao and bye

9 months left today!

Do I even have to say anything more? No. :) NINE months left in Sweden! Then it´s byebye! :)

Yessss!

The rain is gone! Or well, it´s everywhere on the ground but at least it´s not raining anymore!! GREAT! Then I can take a walk to the "city" and then work out, insteed of taking the bus. :)