Nu, äntligen!

Jag är lite seg av mig...
Jag skrev i augusti att jag skulle skaffa mig ett fadderbarn eller bli projektfadder. Det tog kanske lite tid men nu ÄNTLIGEN fick jag tummen ur och tog tag i det. Så nu är jag både och. Projektfadder tillsammans med Sayan! :) Spännande! Och skönt att kunna hjälpa till!

Känns bra! Nu blev jag glad! Telefonfundering

Jag vann bowlingen! :) Jag lovade ju att komma med mer om det senare.

Anyway. Nu sitter (läs: ligger raklång på soffan...) jag hemma och är sjuk. Det suger. Mått väldigt illa under helgen och trott att magsjukan varit på ingång då jag även kräkts några gånger (Härlig information, eller hur?) Tror det var något jag hade ätit dock... (Eftersom det inte höll i sig) Stannade hemma från skolan idag. Får se hur det känns imorn. (Hellre vila för länge kanske?) Fördriver tiden med saker jag inte borde göra! (MEN jag har varit duktig och nästan läst en halv bok för skolans seminarie på torsdag)
Det var dock betydligt roligare att leta telefon, jämföra och fundera. Mamma har bestämt sig för att köpa min iPhone (TACK!) så jag kan köpa en ny. (Inte för att jag inte älskat min iPhone, det är bara den lilla detaljen att den inte tycker om min dator och vägrar samarbeta med mitt iTunes)
Så nu är jag på jakt efter en HTC! :) (Prylnörd and proud..? Bara lite prylnörd över min telefon dock.. Annars är det ganska lugnt på den fronten) Jag har svårt att bestämma mej men får se hur detta slutar. Lär ju visa sig, både för mig och för er (få?) som läser detta ;) Jag är stolt över er som orkar kolla in denna sida mellan varven! Det gör mej glad! Jag menar, att försöka förstå sig på min hjärna och tankeverksamhet kan inte alltid vara det lättaste (Eller?) Tur att de flesta av er är släkt med mig så ni ändå tänker liiiite lika! (Om det är möjligt!)

Fick frågan förra veckan om jag har något tips på hur man orkar uppdatera en blogg, hur man får den att liksom fortfarande "leva" (I brist på andra ord) Jag blev ganska paff, trodde inte personen som frågade visste att jag hade en blogg ens.
Jag har funderat men helt ärligt inte kommit på något bra svar. Jag bara skriver när jag har tid över och som ni alla märker är det ju inte direkt något vettigt jag egentligen skriver om. Bara ibland då jag faktiskt har ett seriöst ämne som jag vill skriva om. Däremellan är det mycket vardagssnack, sånt som man egentligen inte behöver skriva men som för vissa kanske kan ge en inblick över vad jag sysslar med om dagarna. Jag har absolut inte hållt denna blogg levande såhär länge för att jag hoppas kunna lära mina läsare (som jag vet inte är så många) något. Jag vill helt enkelt bara skriva av mig om ditten och datten. Och som sagt, det är inte noga med uppdateringen. Jag uppdaterar när jag känner att jag orkar, ibland med bara en liten mening och ibland med lite längre inlägg. (Som fortfarande kan ha mindre mening än den lilla meningen, så att säga.) 
Jag tror mycket sitter i att jag vissa dagar älskar att skriva. 

Nu ska jag återgå till telefonfunderandet innan det är dags att försöka läsa resten av den där kurslitteraturen... (Hurrey..)


Girls night out!

Ikväll ska jag, Jessi och Julia bowla! Ska bli sjukt skoj!! :) Jag längtar! More about that later!