Summer party!

Ikväll ska vi längta lite extra efter sommaren genom att gå ut på Tiki Room som ikväll har temat Summer Party! Nu håller vi på att göra oss i ordning, mycket fixande av hår, välja kläder och sminka sig :) Ska ha så skoj ikväll!!! :D

Låten vi lyssnar på just nu är Trettiofyran, helt underbart! hahaha :) De spelade den på Singing Bee Celeb nyss så vi fastnade för den! We like!

Min morsa o Leo är nu utomlands, de besätllde en sista minuten typ i förrgår o bara stack, ja så önskar man ju att man kunde göra. :P They better send me a postcard! :)

Nä nu ska jag återgå till fixandet! Byee

Bra dag!

Helena kom på besök! Inte sett henne på ett tag så det var verkligen jättekul att se henne en sväng. :) Eller ja, två svängar, för hon fick med sig min mobil hem sen ;) haha.

En snäll vaktmästare kom även förbi och fixade min taklampa på toaletten (som inte fungerat på ett tag, trots byten av proppar och lysrör...) Men nu fungerar den! :) Jag slipper ha en liten lampa på handfatet längre! :)

Jag och Malin har även handlat lite inför morrondagens utekväll på Tiki, det är Summer Party där imorn och det kommer bli toppen! Massa dans och massa skoj! :D Håller tummarna för att Elin hinner bli frisk bara.
Nu ska jag börja laga lite mat, jag och Malin ska ha lyxkväll med god mat och chokladmousse till efterrätt, underbart! <3 Får la hitta nån bra film att se på också, så är kvällen toppen sen :)

Helena :) Snygg min du gör! :)
Malin :) En bild jag fick av henne, eftersom hon vägrade vara med på bild idag :)

Nä, matlagning var det ja! Ciao

Men först lite bilder på min alla hjärtans dag-blomma :) Bara för att jag tycker den va såå snygg!


I LIKE! :)

Labb, tåg, tvätt, kör, tvätt...

Det var dagen det!

Labben på skolan söööög, den var verkligen inte kul.. Förhoppningvis hjälper det mej något imorn på quizzen..
När jag kom hem, efter att stått stilla typ en halv minut utanför Arvika (!) i tio minuter.. Det var segt... Men när jag kom hem hade Malin diskat o städat spisen, gissa vem som blev glad!! :D Jo jag! :)
Sen har vi tvättat, tvättat o tvättat.. Massor med tvätt! Skönt med rena klädhögar på sängen som man kan lägga in i garderoben snart! Eftersom jag var tvungen att plugga inför imorn så vek Malin all tvätt, sååå snäll!!! Det är småsakerna som gör en glad :D
Kören var skoj, vi sjunger många bra låtar nu! I like it! :)

Jag klarade tentan, så nu slipper jag ha förra kursen släpandes med mej! Såå sköönt!

Nä, orkar inte blogga mer.. tråkigt inlägg men skitsamma :P Nu blire film (eller OS kanske?) och soffläge ett tag! YEY! :D Håll en tumme för att jag har fett mycket TUR på quizzet imorn, för jag går in för att chansa!! :)

Byee