Kalasvarmt

Igår var det kalasande för Jojo som fyller år på tisdag. Vi var ett gäng som åkte ut till henne och hennes familj, grillade och så blev det rabarberpaj till efterrätt. :) Kubbspel och massa sol! Ja, underbart helt enkelt!
Efter det vart det Bryggan, sjukt kul! Massa folk! :)

Nu är det sommar! I like!

Nu sitter jag med en idiotisk uppgift i litteraturkursen istället för att vara ute i det fina vädret.. Men men, smällar man får ta.. Jag kan ju gå ut sen iofs, lär ju vara varmt ett tag till! Muntrar upp mig med lite sommarbilder!Blir man inte glad? :)
Have a nice day!

En underbar fredag!

Efter frukosten drog jag, Julia och Sayan iväg till Charlottenberg för att Sayan skulle få ordning på sin bilstereo.. Vi lämnade in den och tog ett varv på köpcentrat så länge. Det resulterade i ett par harembyxor (till) för mig och en grej till mitt pysselprojekt hemma, det resulterade även i en tshirt för Julia (med Mötley Crüe tryck... hon var galen.. är galen fortfarande!) och i en tröja och massvis med scrapbookingsaker för Sayan! :) Gick tillbaka till butiken där hon lämnat in sin stereo och då hade den minsann funkat i två timmar inne i butiken.. Så vi gick ut till bilen, en kille från butiken kollade så den funkade även där (det gjorde den) och vi begav oss hemåt. Efter typ 5 min fick vi vända för stereon la av...!! Killen kollade på den igen. Den funkade.. Vi åkte igen.. Det tog en minut så fick vi vända igen för den la av.. Får se hur detta slutar. Affären skulle ringa o försöka fixa det iaf. :)

Vi åkte över Köla hem (och stereon funkade!) Det var en mysig tur. Köla, Adolfsfors, Älgestad, Tömte, Hovsten, Fjuserud, Boda, Arvika. :) glömde säkert nåt ställe.. Fick glass hos min mormor! :)

Väl i Arvika lagade vi mat hos Julia; Köttbullar, potatis o MASSA SÅS! :) Till min stora glädje!
Direkt upp till kyrkan, för att börja göra ordning resten av bönerummet och för att öva drama. :) Många timmar passerade snabbt och det var dags för själva mötet! Underbart kul! :)
Fika på det, som faktiskt (för min del) enbart bestod av smörgåsar! Kände mej duktig!
Städa bort allt, rigga ner scenen och plocka undan i bönerummet. Temat på GodIs igår var Old Fashion så vi hade enbart levande ljus i bönerummet. Det var stearin på golvet som jag tillbringade en lång tid med att försöka skrapa bort det med en stekspade. Det gick bort till slut. Tillbringade sen massvis med tid på att försöka få bort stearinet från själva ljusstaken, det tog sin tid, men blev ganska bra.. Okej, onödig info kanske, men men.. haha..

Nä, det var min fredag det. Sjukt bra! :) Road tripen va nog bäst!

Ha de!

Slappt!

Eftermiddagen och kvällen såg ut såhär; Julia kom till mig, vi åt mat, pratade skit och såg på film. Gick upp till kyrkan för att rigga upp bönerummet till GodIs imorn. Veckorna går verkligen fort, det känns som att det nyss var GodIs, men det var ju jättelängesen.. Vi ska göra klart resten av bönerummet imorn innan mötet.
Var även på en show med musikestet tvåorna. :) Det var sjukt bra, många bra låtar. De var jätteduktiga! Efter denna uppmuntrande show följde jag med Julia hem. Åt lite kvällsmat, drack varm choklad och nu ser vi på film. Dr Quinn och Gilmore Girls.

Imorn bär det av till Charlottenberg med Sayan och Julia. Sen är dagen ganska oplanerad fram till det är dags att börja öva på dramat inför GodIs och rigga upp resten av bönerummet. GodIs börjar kl 21, det kommer bli så bra!! :)

Vad mer finns det att berätta? Hmm.. Inget nytt tror jag! Livet knallar på, fort som sagt, och snart är det sommar. Denna sommar ser jag fram emot mycket, ska bli så skönt!

Nä, slappa lite mer innan jag går och borstar tänderna? Ja..!

Bajbaj